Börjar komma i ordning nu..

Nu har jag bott här i snart en vecka. :)
Det känns jättebra och vi börjar få mer ordning. Men det är fortfarande massor kvar. Igår köpte vi en soffa för 500 spänn. Ingen fel på den alls, skön och fräsch vart den. :) Så man kan minsann hitta bra grejer på blocket. :)

Nu är Niklas på jobbet och jag sitter här och lägger in mina bilder på datorn och sådär. Sedan kommer Jocke, Susan och Richard och Anders också tror jag.. Susan skulle ta med sig mat. :)

Jag funderar på att vara lite pysslig och hänga upp en gardin till och ta fram sykitet och laga lite grejer. Eller göra något annat av allt det där vi måste göra. Men det känns kul nu ändå, man kan nästan se golvet nu i alla fall så det är en klar förbättring. Med soffan vi köpte igår blir det bättre med för då kan vi börja möblera mera. :)

Snart är det fredag och det känns så skönt. :) Jag saknar mina kompisar, jag har inga kompisar här som är bara mina kompisar. Men det kommer väl..  Men ändå, det ska bli så kul att de ska komma hit. :)

Nej nu får jag återgå till grejandet och fixandet. Skulle nog behöva klä på mig lite ordentligare med för jag får ju besök om nån timme.

Hare gött haaaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0