Göteborg :)

Nu har helgen i Göteborg flugit förbi och jag ska snart börja plocka i ordning mina grejer inför hemresan. Det känns lite konstigt. Jag är glad att få komma hem till Niklas och våran säng och allt det där, men samtidigt känner jag mig rätt hemma här i huset jag bott i 17-18 år. Äsch.

Jag har haft det skitbra. Jag kom i torsdags och då var jag och Sanna först på Sticky och sedan på starsnbars. Jag gjorde årets goda gärning där, nog om den men stolt är jag.

I fredags var jag och Sanna i stan en stund och lunchade med Lisa och köpte lite grejs. :)
På kvällen var jag med Evelina. Jag är så glad att jag fått träffa folket här. :)

I lördags var det maskerad med film/tv-tema hos Evelina som fyllde 20. Jag och Sanna dök upp som bröderna Fluff. Klockren outfit om jag får säga det själv. :) Sedan var en Pink Lady, Lara Croft, Jack Sparrow, Tingeling, Jesus osv där. :) Det blev sent som tusan där, så jag sov visst till 13.20 igår. Ja, det är första gången jag sovit efter 11. :p Sanna väckte mig och jag vart skitarg.

Igår träffade jag Mikael, Cissi och Evelina igen. Vi hade familjemiddag hos mamma med. :) Jag försökte övertala Mikael att de skulle flytta till Västerås-området. Jag lovade honom jobb och billiga hus. :p 

Tillbaks till jobbandet nu, men jag har det gött nu. Snart får jag ledigt igen då jag ska på augustibuller. :) Har fått låna ett tält av Sanna som luktar barr och instängt. Precis som det ska vara!

Nu är det verkligen dags att börja packa ihop mig, har ingen lust att glömma saker här. Jag ska träffa Lisa och kanske Sanna i stan och käka lunch. :)

Hare gööött

Vad ska du bli när du blir stor?

Ska man bli som far och mor?

Jahaja. Det är det jag tänker på. Det tar emot att sitta på ams.se och söka jobb. Hamna längst ner i näringskedjan all over again. Nejtack.
Jag funderar att göra annorlunda den här gången. Jag har ganska mycket kontakter här ändå. Jag har varit i kontakt med ett ålderdomshem som är supertrevligt. :) Där skulle jag kanske kunna tänka mig att jobba. Men samma skitlön antaglien.
88 kronor i timmen. Jag är ledsen men det räcker inte längre, jag har jobbat sen jag var 15 vadfan.

Idag kommer de till Eskilstuna. :) Jag vill bara dit nununu! Träffa mamma och de små syskonen.
Snart är det dessutom torsdag. Det ska bli helt jävla underbart att få åka till Göteborg.

Just nu känns min kalender inte bara skit faktiskt. Jag är ledig i dag, för sjuksköterskan sa att jag antaglien var magsjuk. Den här veckan får jag träffa min mammut och mina små dampisar och sen träffa allt folk i Göteborg. :)
Nästa vecka åker vi till Augustibuller. :) Fast vi har fortfarande inte kommit överens om tältbiten. Fan, vi är båda envisa som tusan.

Nej. morgonstund har guld i mund, nu ska jag käka frukost.



Klagosång

Varning, här kommer en klagosång.

Inatt sov Niklas hos Jocke och i och med att jag börjat vänja mig rejält vid att inte sova ensam och att jag tycker det är läskigt att sova i en lägenhet själv har jag inte sovit många timmar. Så starten imorse var lite sådär. Minst sagt.
Jag lyckades i alla fall ta mig till jobbet i tid. Det blev en långpromenad på 2 timmar. Tungt, jävligt och varmt. Jag gick vilse, det var därför det tog tid.
Trött och grinig är jag tillbaks där brukaren bor. Där blir jag biten och halvt attackerad av en väldigt busig papegoja.
Tog nya krafter med hjälp av en välförtjänt festis och en cigg vid busshållplatsen.
Väl framme på nästa jobb är jag dubbelbokad varpå jag får sitta av min tid på kontoret. Jag minns inte när jag haft så tråkigt. Blä.




ett sorgligt försök till desperate housewife...

Idag har jag varit på någon sån där gravplats och runstenar och grejer på jobbet. Det var mysigt. :)
Nu bakar jag bullar. (Det är nu alla ska bli imponerade över hur huslig jag är. Men sanningen är att jag misslyckades nästan med alla. Det kan ha något att göra med att jag inte orkade ta mig till Ica och köpa pärlsocker.
Mamma! Jag behöver din hjälp! Hur gjorde du bullar med oss när vi var små?

Idag fick jag ett stamgästkort till Rockbaren. Det är lite lustigt, där har jag ju vart en hel gång i säkert 3-4 timmar. Jäääj, jag är stammis! :p

Nästa vecka då jäävlar ska jag till Göteborg. Ska bli så skönt att komma bort lite och träffa alla. :) Jag saknar er!
Här får jag frågan ungefär var tredje dag varför jag fick för mig att flytta till Västerås från Göteborg.
Jag kör fortfarande med att jag är ny i stan och brer på nån slags överdriven fejkgöteborgska när jag hamnar vilse och behöver hjälp.
Idag har jag ringt till Västerås lokaltrafik två gånger. Jag har inget liv. De är mina bästisar nu. Petra på Vl, du är underbar. typ.
Nej, nu överdriver jag liiite kanske, men jag försöker fortfarande hitta ett svar på varför man skulle vilja flytta till Västerås av alla ställen (förutom att man råkar skaffa ett distansförhållande och blir sådär superkära och bara måste bo med varandra).

Äsch.

Long time, no see

Mycket har hänt sedan sist.
Jag och Lisa hade en oförglömlig helg på power meet som bjöd på massor. Vi åkte runt och cruisade och tog det soft. Öl och bilar is the shit.
Kul att Cissi och Mikael var här och hälsade på också, det är skönt med lite folk hemifrån så min hemlängtan lindras.

Den här veckan har jag jobbat röven av mig, idag är min enda lediga dag. Den har jag tillbringat i Västerås med först Jenni och en sjuukt god frukost och sedan kom Richard. Vi handlade present till Susan och jag påbörjade mina inköp till Evelinas present (läs påbörjade).
Imorgon har Susan födelsedagsfest. :) Det ska bli roligt, hon ska bjuda på bål. Det är farligt med bål. Men som tur är ska jag inte dricka så mycket för somliga måste upp och jobba till klockan 7.30 dagen efter.

Nej, nu ska jag nog klä på mig nåt vettigt, ska antaglien shoppa lite mat med Susan. :)


...och jag har inte glömt av er i mitt kära Göteborg, snart kommer jag och hälsar på och då kommer ingen undan mig!

Power meet snart!

Idag ska jag ut och shoppa minsann. Det regnar ute, men det blir nog bra ändå. :)
Jag ska köpa present till min kära mamma som fyllde 46 igår. :)  Sedan ska jag köpa present till Evelina och Emma med, om jag hittar nåt bra. :)

Imorgon kommer Lisa hit.  Det ska bli roligt. :) Jag lär få städa lite först, det ser ut som ett bombnedslag här. Ikeakassar med tvätt överallt och det vanliga diskberget. Jag vill ha en diskmaskin.

Det är power meet i helgen, det ska bli kul. Jag är en av de få här i Västerås som faktiskt ser fram emot det. Jag kan tänka mig att man tröttnar på all fylla och sånt efter några år här. Mikael och Cissi kommer också upp till power meet. Så jag ska ha 3 inneboende. :) Fullt hus blir det. Känns skönt att de kommer folk från Göteborg och hälsar på, jag känner mig allt lite ensam.

Det är dags att ta itu med köket, så man faktiskt har en möjlighet att laga mat där. Jag har trots allt varit lite duktig idag, har kokat kikärter och gjort hommus och fryst in resten. Så himla praktiskt att ha i frysen så man kan ta när man behöver. (5 till vuxenpoäng till mig?)


RSS 2.0