Hemmafrun är igång igen!

Nu sitter jag och väntar på att en av mina underbara skapelser ska bli klar i ugnen. Jag lagar middag åt Niklas ikväll oh hade noll fantasi.
Köttfärs var det som gällde men det kändes så tråkigt, så jag bakar vitlök-örtkrydd-ost-scones i muffinsformar till. :) Köttfärsen är ett senare problem men jag gissar att det blir färsbiffar (igen!).
Jag har också varit gullig och lagat Niklas matlådor båda idag och igår. Det måste ju se ut på jobbet som om han har en seriös och duktig flickvän. Jääj.

Min helg i Göteborg vart bra. För att göra en lång historia kort, så var det trevligt att få träffat kompisarna. Det var också trevligt att träffa den mytomspunna Lisa.
Jag lärde mig saker också, vi gjorde ett toalettlexikon.
Here it goes;
Nummer 1: Kissa
Nummer 2: Bajsa
Nummer 3: Spy
Nummer 4: Köra ett solonummer
Nummer 5: Grovhångel/Oralsex
Nummer 6: Ha sex
Nummer 7: Packa bajs

Nu behöver man bara säga ett nummer, eller kombinera några. Livet har genast blivit mycket lättare. :)

I just don´t know what to do with myself


Idag är hemlängtan stor. Jag känner mig så ensam.
Jag har bara Niklas här.
Jag lär känna fler och fler på jobbet och så, men de är alla trevliga nya bekantskaper.
Jag vill ha mina kompisar här. Så man slipper förklara. Imorgon ska jag åka till Göteborg, jag packar nu.
Packar för åka hem till mitt eget hus som jag bott i 18, 19 år eller så.
Jag gör sällan saker här. Det är en död stad.

Jag har sett fram emot den här helgen ett par veckor nu. Men det känns så vemodigt. Jag vill vara självklar där, jag vill inte glömmas bort.

Jag tänker att det kanske var ett misstag ändå, men sedan tänker jag på hur bra jag trivs med Niklas. Att jag för första gången inte har hundra konflikter runt omkring mig (förutom på jobbet nu då). Hur mycket dramaqueen jag än spelar, så vägrar Niklas bråka. Jag älskar verkligen honom och det är med honom jag ska bo.

Summan av kardemumman blir ungefär ingenting. Jag trivs utomordentligt med Niklas, men jag längtar tillbaks. Man blir aldrig nöjd och blir man nöjd är man nog ganska olycklig.

Äsch.

Göteborg, jag är snart där!

Godmorgon världen.
Jag har fått en så bra start på dagen. Vaknade på fel sida av sängen med Niklas täcke. Jag vet inte varför, för vad jag minns så somnade jag på soffan. Mitt hår är smutsigt och jag kan inte ha en bra dag förrän det bestämmer sig för att bli rent.

Jag ska köpa present till Sanna idag.
Sedan vill jag ha en ny klänning. Tänkte testa om Indiska är något att ha i alla fall. Jag har verkligen för mig att jag har sett massa fina klänningar i tidningar komma ifån Indiska.
När man väl är i provrummet sitter alla deras kläder antingen som mammakläder eller som jag vet inte vad. Det känns som om de alltid misslyckas lite. Hittade en helt lovely svart omlottklänning där för ett par veckor sen, men så hade de satt krage på den. Varför?
Som sagt, det blir ett försök. Jag har absolut inget att ha på mig på midsommar.

Det känns så skönt att mitt besök i Göteborg närmar sig. Torsdag blir en stressig dag. Jag ska upp 05.45 och duscha och göra i ordning mig. Ta med all packning till jobbet, jobba till 13.00. Sedan är det tåget 14.09. Hinner aldrig hem därimellan.
Sanna har lovat att möta upp mig i Göteborg, så käkar vi på Burger King, byter om på nån toa och drar till Sticky.
Det kan inte bli annat än succé.


Igår gjorde jag förövrigt hommus. Det blev gott, till och med Niklas tyckte det.
Bästa skämtet finns ju om hommus, så det får jag bjuda på. :)

?Det var tre lesbiska kikärter som var ute och gick. När de skulle gå över ett övergångsställe blev två av dem överkörda, varpå den tredje hojtar från den andra sidan: ?Kom nu homos så går vi!


Nej, nu ska jag ta tag i saker här hemma.





Hey där!

Sannaschlampa, du fattar att jag saknar dig om jag börjar ladda ner Byz? Förstår att han är din favorit, han är ju sköön.
(det borde vara förbjudet att ha ordet onanera i en låt btw)

Ävälajn, du är jävligt saknad med. Fast jag är lite smått avundsjuk på dig nu. Hultsfred och grejjer.

Klockan är halv elva och jag ahr fortfarande inte städat. Förlåt Niklas? Får panikstäda imorrn, nu är det dags att nana. Jag ska upp innan ugglan fått på sig ögonen imorrn. Det vill säga 05.45. Jag jobbar tredje helgen i rad nu, jag är helt uttorkad. Jag behöver en grogg vadfan.

Idag var jag så modig på jobbet och sa ifrån ordentligt. Jag visste väl att man skulle ha nytta av sin fjortisbitchighet  någongång.

Snart är det dags, Sticky, midsommar och champagne på Sannas släktkalas. Kan det bli bättre? :)
Festar du så festar jag!





sommar..

Jag har gått och upptäckt att det är faktiskt sommar.
Det är mycket imponerande för att vara mig. Jag är faktiskt solbränd i ansiktet och man kan se en ytterst liten färgskillnad på kroppen (om man jämför med under bikinin och antränger sig mycket och kisar samtidigt).

Det här är min tredje dag ledig. Jag njuter av de här lediga dagarna, jag behöver det. Jag jobbar min tredje helg i rad nu.  Jag har inget som helst liv , nej.
Igår var vi ute med båten, det var mysigt men jag tyckte det var alltför knöligt. Jag trivs bättre på land. Jag hade anträngt mig för att inte se ut som en landkrabba. Sedan sa Niklas att en jätterosa klänning och väskan i handan när man går på land tyder på viss landkrabbhet. :p

Idag ska vi hjälpa Niklas syster familj med deras fixande av huset. Köket är helt utrivet och ska göras om. Idag ska det läggas tak. Jag och Niklas ska hjälpa till men jag ska nog mest vara barnvakt tror jag. Sedan ska de iväg till banken och då lämnar de ungarna med oss. :)
Hoppas vädret är bra idag, jag har inte vågat titta ut än. Jag hoppas på 22 grader och lite blåsigt. Perfekt.

Ont i magen har jag nu med för jag är hungrig. Får väl gå och göra någoting åt det tror jag.
 

Västerås är en underlig stad

Jahaja. Nu är datorn hemma igen. Den har varit med Niklas på lan ett par dagar.
Västerås är speciellt. Idag passade jag på att kolla in stilen på folk på stan. Jag är nog en av de mycket få som inte är alldeles iordninggjord eller ser ut som jag sovit ute i en vecka. Var finns lagom?
Västerås verkar ha fått otroligt mycket av tjejer i åldrarna 13-17. De finns överallt. Skrikandes på HM, sittandes på alla bussar, posande i centrum med en cigg i handen. Alla har de samma uniform på sig med.
Jag blir fundersam vadfan.
Är det så överallt? Det enda man har är nästintill obefintliga shorts, superfixat hår och djuuupa urringningar.
Kan inte någon simma lite åt ett annat håll och någon gång chocka med jadu, vadsomhelst?

Sedan till bh-problematiken här. Jag har faktiskt kollat upp det hela, både Lindex och HM har bhar som passar till halternecklinnen. Precis som i övriga landet.
De finns av en anledning, jag lovar. Det är bara okej att ha en "vanlig" Bh till halternecklinne på vintern då man ända har en kofta över och är helt absolut säker på att man inte ska ta av sig koftan. Det är tusen gånger bättre att köra live under om man inte råkar ha en passande bh till linnet man ska ha.
Idag bara på väg hem från centralen (busstur på 7 minuter) såg jag inte mindre än 4 tjejer med vanlig bh till halternecklinne. Skrämmande.

I förrgår var jag på Niklas klassfest. Det var tråkigt. Det mest spännande var att Niklas ex stirrade på mig konstant i en timme med sin stackars nya pojkvän bredvid sig. Han måste ha känt sig het när hans flickvän stirrade ut sitt ex nya flickvän (och ja, jag var sötare än henne).
Jag lekte lite vuxen och gick fram och hälsade och spelade lite trevlig i ungefär 5 sekunder. Jag tog ett djupt andetag och bitchade inte.

Igår fyllde Niklas kompis David år. Det var fest hos Jocke (otippat?!) och det vart trevligt. Förutom lite incidenter som jag klarade av ganska så moget. Gud, jag bara väntar på att klimakteriet ska falla över mig som ett spöregn.
Tur att jag åker till Göteborg snart, där vet ingen om att jag råkat växa upp.


Veckans lost and found

  • Tuttlinnet! Vart är du?! Jag har letat överallt.  Det är så sjukt bekvämt och som gjort för att bara gå runt utan bh och slappa. Det lockar även fram härliga Magaluf-minnen.
  • Veckans found är lätt killkläder. Idag hade jag på mig Niklas shorts. Hans jeans har jag också på mig ibland. Ja, ibland är man glad att man är tjej och inte ser ut som en idiot i en killes kläder, medan tvärtom skulle se fruktansvärt löjligt ut.

...och sen går världen under igen

Jag förstår att man kan bli lite trött på allt ibland.


Rastaflätor på en liten spännig kille (trying to be nån schnygg fotbollsstjärna). Jag är ledsen men det funkar inte om man är liten, klen och spännig.
Världen går under.

När samma kille sedan byter till stil (trying to be Satan) är det svårt att tro att det finns hopp.
För om igen.
Världen går under.

Sen har vi tjejerna som dansar iklädda endast hotpants (nu snackar vi trosor-hotpants). Jag trodde det hörde mest hemma i utomlands. Jag var till och med naiv nog att tro att det var mest fula brittiska tjejer som inte hade vett att ansa peruken innan man tar på sig ett par halvt genomskinliga, vita hotpants som stod för den här hotpantsgrejen. Sedan läser jag i Sannas blogg att det finns i Trollhättan.
"Det fanns verkligen alla sorter där, men de man såg mest var naturligtvis de platinablonda fjortisbrudarna som precis fått sitt studiebidrag, iklädda hotpants, urringat linne och svarta stövlar."
http://sannafors.webblogg.se/

Nu vet ni vart jag vill komma, världen har ännu en gång gått under.

Igår ringde en kompis till Niklas och bad honom hämta och köra hans bror och dennes flickvän. Anledningen var att denna otroligt korkade, idiotiska kille hade hamnat i bråk med polisen och behövde köras därifrån så det inte blev något mer bråk.
Snäll som min käre Niklas är, så går han med på att hämta honom. Jag följer med, jag vill inte släppa iväg Niklas själv ifall något händer. Det var en bit att köra också, så tänkte att jag kunde vara lite sällskap med.
Vi ger oss iväg och hämtar brodern med flickvän. De var fulla som as och halvtäckta med tatueringar (inget ont om det, men nazistiska tatueringar är inget jag uppskattar).
När de kom in i bilen stank de hembränt.
Tjejen var täckt med blåmärken, hon var mer blå än blek på benen, ena handryggen var typ blåsvart. Hennes knän såg inte riktiga ut. Hon hade nog slagits en del.

Sen börjas det, han börjar sjunga sångerm med tydliga rasistiska budskap, kallar sin brors flickvän för guling, sjunger en otroligt vidrig låt om analsex, äter mat som han sedan kastar ut genom rutan osv.
Jag var fly förbannad och säger tydligt till att inget sådant hör hemma i bilen och att man kan gå om det inte passar. Att man kan vara så otroligt korkad och samtidigt full och främlingsfientlig får mig illamående.
Nu vet ni vad det här handlar om,
VÄRLDEN HAR GÅTT UNDER IGEN!

Några få av flera undergångar. Ja, hur vi har överlevt allt är en gåta.


Följ mina råd så händer det inte igen.
  • Respektera din omgivning. Lär dig att förstå att inte alla är som du. Tyck vad fan du vill, men håll käften om det handlar om att medvetet försöka kränka någon.
  • Söker gör vi alla, men snälla sluta sök någon gång eller sök hjälp vadfan. Tro på dig själv och allt klyshigt ni vet. Förstå att du inte är bäst, men att chansen att du är sämst av alla i hela världen är jävlig liten.




Oh, I love you! I wish you got the flu

Det här har varit en glad dag.
Jag känner mig på bra humör. Dock är jag inte tillräckligt pigg och glad för att ta itu med diskberget. Får bli ett senare problem.
Jag tänkte till och med ta itu med lite syobjekt. Bland annat min stackars svarta klänning som fått en reva och saknar knappar. :/
För när det som stökigast hittar jag alltid andra projekt att göra.

Jag har haft hemlängtan senaste veckan.
Gräset är alltid grönare på andra sidan. Jag vill ha kakan och äta den.
Jag saknar den röda, lilla fiaten, galna stickykvällar och kaoset. Jag är vuxen nu.

Apropå ingenting ska jag klippa mig på måndag. Jag har äntligen tagit mig i kragen och beställt en klipptid. Det är på tiden nu, jag tror det är minst 2 år sedan jag var hos en frisör.

Niklas är en bra sambo han, han låter mig hållas med alla små grejer jag har för mig.
Jag är en mindre bra sambo. Jag diskar sällan, jag städar aldrig, jag kräver varje dag att han säger att maten är god, jag råkar alltid väcka honom på hans sovmorgonar för att jag säger hejdå för odiskret, jag kan gå i en mataffär i timmar, jag måste ha middagen planerad varje dag. Till exempel.





RSS 2.0