Helg

Nu är helgen förbi och det är måndag igen.
Det var verkligen jättekul att Sanna, Evelina och Emma var här i helgen. :)
I fredags gick vi ut här i Västerås. Det vart intressant, inte samma stämning och öppenhet som i Göteborg direkt.  Alla verkade förövrigt känna alla. Men vi fick totalt 8 fribiljetter in dit, så vi vart uppskattade antar jag.

I lördags var det inflyttningfest och den var trevlig men slutade i kaos. för min del i alla fall. Jag funderar på om jag hade kunnat vara trevligare osv. men har kommit fram till att jag faktiskt försökte. Man ska inte ta skit från någon som inte vet någonting om vem man är.  Man ska dessutom inte gå på  mina kompisar. Det var jag eller hon där, men eftersom det var min inflyttningsfest så åkte visst bitchen ut. :)
Om jag skulle vart hon och skulle jag känt mig ovälkommen och gått självmant. Men jag är inte hon och det är jag himla glad för.

I övrigt ser mitt kök ut som fan efter att Susan, Jocke och Susans systrar var här igår och lagade mat och åt här. Så jag ska ta och göra något åt det och äta lunch tror jag. Är sugen på pannkakor.
Väntar på ett brev så jag kan börja jobba, fan det känns så segt. Jag vill ut i Västerås och göra något! Arbeta och komma hem skittrött och tjäna pengar.

Jag tycker att det känns underbart i alla fall att få bo med min Niklas. Snällare får man leta efter. Försöker att förstå i alla lägen. Jag börjar till och med vänja mig vid tanken att det här är mitt hem, min plats att bo här tillsammans med Niklas. :)



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0