Jobb..

Jag har fått börja jobba nu som personlig assistent. Jobbade min första dag lördag kl. 16.15- söndag kl. 16.30..  Det är ett helt dygn vadfan. Men man får sova med, men så mycket sömn får man inte.
Jag trivdes inte så bra där. Hoppas fortfarande att jag får jobba inom handikappridning litegrann också. Ja, vi får se hur det blir. Det har ett stort behov av folk i alla fall. Så jag har väl återvänt till att bli timvikarie som rings hur som helst. Men det ordnar sig i längden, nu har jag i alla fall tjänat någonting mer den här månaden.

Jag har funderat lite på när jag ska åka och hälsa på i Göteborg. Funderar på att ta en långhelg tors-sön runt den 20 maj där..  Får se hur det blir.

Men nu ska jag nog greja lite. Dagen har inte så mycket framför sig, ska ringa lite samtal och sen i eftermiddag blir det shopping med Susan. :)
Sedan som vanligt blir det middag med Niklas. Så härligt att vanorna börjar komma nu, tvättider och planera middagen osv. Idag blir det kotletter och det vet jag för att jag så bra tog upp de för nån halvtimme sen. :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0