Söndag

Hej och goddag.
Jag är uppe tidigt en söndagsmorgon. Usch. Kan inte sova längre.. Sanna ligger kvar och sover, men jag fick vandra upp och sysselsätta mig.
Har vart här sen i fredags och vi har haft det mys. :) Lagat mat och bakat och kollat på tv och pratat och sådär.

I fredags fick jag förövrigt reda på att vi fått en lägenhet (eller aa, vi står först i kön på den och har tackat ja och väntar nu bara på att de ska hinna kolla upp om Niklas har betalningsanmärkningar).
Men det är så gott som klart och det känns underbart. Det är inflyttning i april. Så om allt går vägen så bor jag i Västerås om drygt en månad. Känns galet nervöst, men fruktansvärt kul också. Jag blir sambo, det känns så.. jag vet verkligen inte. Det känns dessutom stressigt redan med packning och sånt. Men jag lär ju verkligen hinna, jag har gott om tid.

När jag ringde alla igår och var helt speedad och överlycklig för lägenheten slog det mig verkligen vilka som betydde något. Jag ringde de jag verkligen ville skulle få veta först. Dvs. Evelina, pappa, mamma, sanna, bergis, cissi, mikael och emma s.  

Det var också glädjen över lägenheten som gjorde mig så förbannad när en gammal kompis ringde (för att jag sökt henne tidigare på dagen). Jag var så glad och alla glädjes med mig. Men jag hade ingen lust att ringa henne och berätta. Jag hade ingen lust att hon skulel dela det med mig. För jag kände inte att hon ärligt skulle glädjas. Jag var så trött efter allt som hänt (eller rättare sagt, allt som INTE hänt). Jag vet inte vem som varit löjligast eller så i vårat "bråk" men jag kände att jag brydde mig mest. Jag blev så arg, så frustrerad över situationen. Jag ville få respons, att hon skulle skrika på mig, be om ursäkt, gråta eller skratta. Vad som helst hade dugit, bara det var något. Det går inte att tiga ihjäl något.
Men aja, jag flyttar till Västerås snart och skaffar mig ett helt nytt liv. Men jag hoppas ändå att de jag bryr mig om, fortfarande ska vara en del i det.. 


Nu ska jag skicka ett sms till min Niklas, och sen ska jag väcka Sanna med uppdukad frukost klart.
Sedan är det dags att hämta banankartonger på ica och sedan gå på mässan på horse show med Bergis.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag kommer i alla fall vara en del i ditt liv :)

2007-02-25 @ 11:25:39
URL: http://sannafors.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0