Visst känns det fint att vara vid liv?

Hej, hemskt mycket hej.

Idag är en långsam dag. Jag är sjuk. Jag har ont i magen och spyr. Jag blir så trött på det här, alla dagisbakterier, eller kanske bara illamående i allmänhet. Kanske är fejkgravid igen? Jag som har hittat något jag vill göra. Jag vill inte vara sjuk, för jag vill vara på jobbet med barnen och allt.

Det är dags att flytta nu tycker jag. Jag har nästan allt. Vi saknar en soffa, ett köksbord och den lilla detaljen en LÄGENHET. Jag funderar på att ringa till vikariepoolen i Västerås idag och höra hur det har det och om jag kan komma att behövas. Om inte det, så vet jag verkligen inte vad jag vill göra.

Har sovit gott inatt, men vaknade imorse av att jag hade ont i magen och att min inte ens veckogamla tatuering kliade. Jag har fått lite fula sårskorpor på nu, men jag tror det försvinner rätt fort.
Jag är så sugen på min nästa tatuering, trots att jag varken har pengar eller har bestämt vart eller vad jag ska ha. Jag har ju hört att det blir ett beroende och det kan jag verkligen tänka mig.



Tänkte att jag får väl göra en snygg lista för dagen med.


Top 9 Månadslåtar

1. Minnen av aprilhimlen - Håkan Hellström
-En av de låtar jag har mest minnen till. Så otroligt mycket kan kopplas till den här låten. April har varit en speciell månad mer än ett år. Förhoppningsvis blir det speciellt i år med.

2. November - Laleh
-Jag blir så glad av det här.  Videon är helt underbar med höstlöv och vackra och begåvade Laleh. Se den på laleh.se.

3. December - kent
- Som en berättelse om ett förhållandes utveckling under 4 månaders tid.

4. Augusti i helvetet - Håkan Hellström
- Min älskade Håkan gör en bra låt om ett helvete. Bra tempo, härligt körande och en genomgående bra text.  

5. Januray friend - Goo goo dolls
- Inte en "typisk" goo goo dolls-låt men den är bra. På något sätt. Men ja.

6. Wake me up when september ends - Green Day
-Halvt sönderspelad låt, men med texten och den snygga videon kan jag förstå det. Även stora gamla band kan behöva lite extrapengar och megahitar. Hmpf.

7. En kväll i juni - Lasse Berghagen
- Stockholm blir aldrig min stad. Så är det. Men det här är lite charmigt.

8. My december - Linkin Park
- Linkin Park är Linkin Park. Låtar som låter likadant och hejochhå. Men jaja, jag kan erkänna att de ibland råkar finnas på playlisten som utfyllnad. (För vad är roligare än att lyssna på lite halvkass musik och det  sedan kommer en sådan där underbar låt och man blir alldeles glad och lycklig?)

9. Juni, juli augusti - Gyllene Tider
- Listans bott är det nu och här sätter jag med glädje Gyllene tider med en önskan om att de inte ska förfölja alla grillfester tills jag dör. Tråkigt, tråkigt, tråkigt.



(Jag har förövrigt fått springa och spy 2 gånger bara under när jag skrev det här. Wohu)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0