...och sen går världen under igen

Jag förstår att man kan bli lite trött på allt ibland.


Rastaflätor på en liten spännig kille (trying to be nån schnygg fotbollsstjärna). Jag är ledsen men det funkar inte om man är liten, klen och spännig.
Världen går under.

När samma kille sedan byter till stil (trying to be Satan) är det svårt att tro att det finns hopp.
För om igen.
Världen går under.

Sen har vi tjejerna som dansar iklädda endast hotpants (nu snackar vi trosor-hotpants). Jag trodde det hörde mest hemma i utomlands. Jag var till och med naiv nog att tro att det var mest fula brittiska tjejer som inte hade vett att ansa peruken innan man tar på sig ett par halvt genomskinliga, vita hotpants som stod för den här hotpantsgrejen. Sedan läser jag i Sannas blogg att det finns i Trollhättan.
"Det fanns verkligen alla sorter där, men de man såg mest var naturligtvis de platinablonda fjortisbrudarna som precis fått sitt studiebidrag, iklädda hotpants, urringat linne och svarta stövlar."
http://sannafors.webblogg.se/

Nu vet ni vart jag vill komma, världen har ännu en gång gått under.

Igår ringde en kompis till Niklas och bad honom hämta och köra hans bror och dennes flickvän. Anledningen var att denna otroligt korkade, idiotiska kille hade hamnat i bråk med polisen och behövde köras därifrån så det inte blev något mer bråk.
Snäll som min käre Niklas är, så går han med på att hämta honom. Jag följer med, jag vill inte släppa iväg Niklas själv ifall något händer. Det var en bit att köra också, så tänkte att jag kunde vara lite sällskap med.
Vi ger oss iväg och hämtar brodern med flickvän. De var fulla som as och halvtäckta med tatueringar (inget ont om det, men nazistiska tatueringar är inget jag uppskattar).
När de kom in i bilen stank de hembränt.
Tjejen var täckt med blåmärken, hon var mer blå än blek på benen, ena handryggen var typ blåsvart. Hennes knän såg inte riktiga ut. Hon hade nog slagits en del.

Sen börjas det, han börjar sjunga sångerm med tydliga rasistiska budskap, kallar sin brors flickvän för guling, sjunger en otroligt vidrig låt om analsex, äter mat som han sedan kastar ut genom rutan osv.
Jag var fly förbannad och säger tydligt till att inget sådant hör hemma i bilen och att man kan gå om det inte passar. Att man kan vara så otroligt korkad och samtidigt full och främlingsfientlig får mig illamående.
Nu vet ni vad det här handlar om,
VÄRLDEN HAR GÅTT UNDER IGEN!

Några få av flera undergångar. Ja, hur vi har överlevt allt är en gåta.


Följ mina råd så händer det inte igen.
  • Respektera din omgivning. Lär dig att förstå att inte alla är som du. Tyck vad fan du vill, men håll käften om det handlar om att medvetet försöka kränka någon.
  • Söker gör vi alla, men snälla sluta sök någon gång eller sök hjälp vadfan. Tro på dig själv och allt klyshigt ni vet. Förstå att du inte är bäst, men att chansen att du är sämst av alla i hela världen är jävlig liten.




Kommentarer
Postat av: Sanna

Grymt inlägg!

2007-06-03 @ 15:57:09
URL: http://sannafors.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0