Västerås är en underlig stad

Jahaja. Nu är datorn hemma igen. Den har varit med Niklas på lan ett par dagar.
Västerås är speciellt. Idag passade jag på att kolla in stilen på folk på stan. Jag är nog en av de mycket få som inte är alldeles iordninggjord eller ser ut som jag sovit ute i en vecka. Var finns lagom?
Västerås verkar ha fått otroligt mycket av tjejer i åldrarna 13-17. De finns överallt. Skrikandes på HM, sittandes på alla bussar, posande i centrum med en cigg i handen. Alla har de samma uniform på sig med.
Jag blir fundersam vadfan.
Är det så överallt? Det enda man har är nästintill obefintliga shorts, superfixat hår och djuuupa urringningar.
Kan inte någon simma lite åt ett annat håll och någon gång chocka med jadu, vadsomhelst?

Sedan till bh-problematiken här. Jag har faktiskt kollat upp det hela, både Lindex och HM har bhar som passar till halternecklinnen. Precis som i övriga landet.
De finns av en anledning, jag lovar. Det är bara okej att ha en "vanlig" Bh till halternecklinne på vintern då man ända har en kofta över och är helt absolut säker på att man inte ska ta av sig koftan. Det är tusen gånger bättre att köra live under om man inte råkar ha en passande bh till linnet man ska ha.
Idag bara på väg hem från centralen (busstur på 7 minuter) såg jag inte mindre än 4 tjejer med vanlig bh till halternecklinne. Skrämmande.

I förrgår var jag på Niklas klassfest. Det var tråkigt. Det mest spännande var att Niklas ex stirrade på mig konstant i en timme med sin stackars nya pojkvän bredvid sig. Han måste ha känt sig het när hans flickvän stirrade ut sitt ex nya flickvän (och ja, jag var sötare än henne).
Jag lekte lite vuxen och gick fram och hälsade och spelade lite trevlig i ungefär 5 sekunder. Jag tog ett djupt andetag och bitchade inte.

Igår fyllde Niklas kompis David år. Det var fest hos Jocke (otippat?!) och det vart trevligt. Förutom lite incidenter som jag klarade av ganska så moget. Gud, jag bara väntar på att klimakteriet ska falla över mig som ett spöregn.
Tur att jag åker till Göteborg snart, där vet ingen om att jag råkat växa upp.


Veckans lost and found

  • Tuttlinnet! Vart är du?! Jag har letat överallt.  Det är så sjukt bekvämt och som gjort för att bara gå runt utan bh och slappa. Det lockar även fram härliga Magaluf-minnen.
  • Veckans found är lätt killkläder. Idag hade jag på mig Niklas shorts. Hans jeans har jag också på mig ibland. Ja, ibland är man glad att man är tjej och inte ser ut som en idiot i en killes kläder, medan tvärtom skulle se fruktansvärt löjligt ut.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Inte långt kvar nu :D och du är hjärtligt välkommen på midsommar hos annie!

2007-06-07 @ 23:26:51
URL: http://sannafors.webblogg.se
Postat av: sanna

ooh. snaaart kommer du :D
och i morgon ska jag till boendet och till psykologen. puuh. kanske slår dig en signal baby :P ha det toppen, nu ska jag kolla på DH och sova.

2007-06-14 @ 01:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0