Kaos var ordet


Hade skrivit ett långt inlägg om vad som pågår just nu, men det verkar ha försvunnit.
Jag gör ett nytt försök.
Jag sover dåligt, mår dåligt och har en ständig oro i kroppen. Men jag börjar komma igång! :)

Klockan är inte ens elva, men jag har redan jobbat ett morgonpass, mixat lite smått och skumt i kylen till något som såg ut som en spya, hällt i mig två stora koppar kaffe, tvättat och hängt upp en maskin tvätt.
Imorgon ska jag flytta massa saker till Bifrost (som förövrigt var en bro i nordisk mytologi mellan himlen och jorden, lärde jag mig häromdagen).
Det ska bli så skönt att komma bort ett tag. :) Jag tror det behövs.
Jag shoppade mat med mamma häromdagen, mamma tittade lite konstigt på min mat. Jag tänkte passa på att äta saker som jag tycker om, men som inte är så omtyckta av andra. Vara lite egoistisk.
Det innebär för övrigt en massa grönsaker, grytor och soppor. Kanske till och med lyckas vara lite nyttig.

Jag funderade lite på vad jag behövde ha till lägenheten för att känna mig hemma. Jag ska ju trots allt vara där i en månad nu, jag behöver lite saker som får mig att känna mig hemma.
Rökelse, min kära krukväxt och mina nya innetofflor gör nog susen. :) Funderar på hjärta-kudden med, den brukar vara bra att sova med. Har inte kunnat börja använda den än dock, gör lite för ont i mitt kära hjärta när jag ser den.
Sedan måste jag ha lite porslin. Min djupa tallrik, mina småskålar och lite annat.
Det känns som början på något nytt.

Min kära svärmors tunga är nästan viktigtast. Den har åkt från Göteborg till Västerås för att ett halvår senare göra den långa resan tillbaks. Nu är den hemma hos mig och jag vattnar den med gammal linsvätska för att jag är för lat att göra något annat. Även om den ser lite halvsunkig ut, lever den!
Min allra första växt som inte dött <3

image15

(Den låter elakt; hon heter numera Eli.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0